A gyerekekért

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.

2017. június 25. - Rádiós Kriszta

Riportalany kerestetik! Régi vágyam teljesült, amikor megkért a Pécs Rádió, (http://www.pecsradio.hu/) hogy készítsek náluk műsort, „Beszéljünk róla” címmel.

Aki ismer, az tudja, hogy van nekem egy gyerekrádióm, (http://momoradio.hu/) de szerettem volna egy kifejezetten felnőttek számára kézült műsort is csinálni.

Miért?

Mert úgy érzem, hogy mi, átlagemberek nagyon el vagyunk hanyagolva.

A rádiókban, tévékben, újságokban, kizárólag csak a sztárok, ismert emberek, hírességek, celebek szerepelnek.

Őket kérdezik meg mindenről, az véleményük a fontos, az ő életstílusuk a mérvadó, és még a csapból is ők folynak.

Pedig ők vannak kevesebben, és az élet sokkal bonyolultabb, érdekesebb, és szebb, mint ahogy ők mutatják.

Persze jó látni egy másik életet, még ha az nem is valóságos, de sokan annak hiszik.

Ez szerintem nagyon káros. Ezért is van annyi elégedetlen ember nálunk. Mert mindenki olyan életre, stílusra vágyik, amit a tévében lát, és sokan elhiszik, hogy ez a valóság.

Aztán persze elkeserednek, ha az ő életük nem úgy alakul, mint a tévében, és azt hiszik, hogy ők kevesebbet érnek, vagy butábbak, ügyetlenebbek, mint a celebek. Pedig rendszerint, ezek mögött az emberek mögött, nincsen tudás, csak magamutogatás.

Én, az egyszerű, hétköznapi embereket szeretném bemutatni a műsorban.

Ezért a címe: Beszéljünk róla!

Beszéljünk örömeinkről, bánatainkról, félelmeinkről, problémáinkról, és a megoldásainkról. Ha nem mondhatjuk el senkinek, mondjuk hát el mindenkinek! Ha más nem segít rajtunk, legalább segítsünk egymáson! Sokszor, egy kívülálló sokkal jobban látja a problémánkat, mint mi magunk, ezért érdemes róla beszélni. Lehet, hogy egy olyan megoldást hallhat valaki tőlünk, ami addig eszébe sem jutott.

Ezért riportalany kerestetik!

Ha szeretne beszélni az életéről, vagy van valami jó története, vagy szeretné bemutatni a munkáját, hobbiját, családját, vagy bármi mást, írjon nekem a

radio.musorom@gmail.com  e-mail címre!

Itt jelentkezhet riportalanynak, akár névtelenül is, vagy megírhatja a történetét, amit én szívesen felolvasok a műsorban. Van lehetőség hangfelvételre is, személyesen, vagy telefonon keresztül. (Természetesen én hívom fel önt) Mivel a beszélgetés nem élőben lesz felvéve, bármit ki lehet belőle vágni, emiatt nem kell izgulnia. Amiatt sem kell aggódnia, hogy nem fog tudni beszélni, mert ha elakad, én kérdezni fogok, és mindenben segítek.

A „Beszéljünk róla” című műsor meghallgatható minden hétfőn 18:00-tól, 20:00-ig a Pécs Rádióban:

http://www.pecsradio.hu/

 

Jelentkezzen riportalanynak!

 

radio.musorom@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312618899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.