A gyerekekért

Mire jó ez?

2017. június 06. - Rádiós Kriszta

Krisztakicsi

       Amikor elkezdtem, többen megkérdezték, hogy miért csinálom. Sőt, volt olyan is, aki előre megmondta, hogy nem fog menni. Pedig a válasz egyszerű! A gyerekekért csinálom! És így már világos lehet, hogy nem lehet belebukni, hiszen, ha csak egy gyereknek is jobbá teszem az életét, akkor már megérte!

       Azért kezdtem el a Momó Rádiót üzemeltetni, hogy azok a gyerekek is hallgassanak mesét, akiknek esténként nem olvas a szülője. Ezért már 3 éves kortól ajánlom nekik,

továbbá annak a szülőnek:

 • Aki szeretné, hogy gyermeke fantáziája, és kreativitása fejlett legyen. Mivel csak hallja a meséket, el tudja képzelni a szereplőket. Ez sokkal fejlesztőbb, mint amikor nézi a meséket.
 • Aki fontosnak tartja, hogy gyermeke sokat olvasson. Amikor a gyerek nagyobb lesz, és már tud olvasni, visszaemlékszik a hallott mesék által kiváltott érzésekre, és azokat újra át szeretné élni. Már nem lesz számára idegen az olvasás.
 • Aki nélkülözhetetlennek tartja, hogy gyermeke könnyen tanuljon. Ehhez a fantázia, és a sok olvasás segíti hozzá a gyermekeket. Minél többet dolgozik az agy, annál könnyebben jegyez meg mindent!
 • Akinek esténként nincs ideje mesét olvasni gyermekének. Tudom, hogy a szülők, sokszor nagyon fáradtak. Ilyenkor, és a változatosság kedvéért lehet a Momó Rádióban hallgatni egy mesét.
 • Aki nem szeretné megvásárolni az összes gyereklemezt, és mesekönyvet. A Momó Rádió kínálatában több ezer gyerekzene, és több száz mese szerepel. Azok a gyerekzenék is, melyek még nem is kaphatók, valamint rengeteg mondóka, melyeket sehol máshol nem hallhatnak!
 • Akinek gyermeke éjszaka felébred, és nem tud visszaaludni. Miattuk szól 24 órán keresztül a Momó Rádió
 • Aki otthon dolgozik a számítógépen, és maga mellé tudja ültetni gyermekét egy kis közös zenehallgatásra. Így a  munka is közös élmény lesz, mert minden idő értékes, amit gyermekeinkkel tölthetünk. És közben beszélgethetünk a mesékről is.
 • Aki útközben, autóban vagy tömegközlekedésen szeretné lefoglalni gyermekét, mert tudja mobil telefonon is hallgatni a rádiót. Ehhez, csak a Momó Rádió applikációt kell letöltenie. Ami természetesen ingyenes!
 • Aki nem Magyarországon él, de szeretné gyermekét megismertetni a magyar gyermekzenékkel, mesékkel, mesejátékokkal. Így, talán a honvágy is elviselhetőbb lehet, és a Magyar nyelvet sem felejtik el olyan gyorsan.
 • Akinek gyermeke kórházban fekszik. A gyermekzenék, és a mesék által jókedvre derítheti a kis beteget, így gyorsítva meg a gyógyulást!
 • Akinek a gyermeke vak, vagy gyengén látó. Az hallgatott mesék, igazi élményt nyújthatnak nekik. 
 • Akinek a gyermeke fogyatékkal él. A mesék, gyógyító hatása, ma már közismert. A zenék pedig fejlesztő hatásúak. Az ismerős mondókák közösségi élményt nyújtanak. A nyugtató zenék, pedig még a zaklatott gyermeket is elcsendesíthetik.
 • Aki szeretne újra egy kicsit gyerek lenni. Hiszen Halász Judit dalai, vagy Szabó Gyula Magyar Népmeséi visszarepíthetnek minket egy sokkal nyugodtabb, varázslatosabb világba.
 • Azoknak a felnőtteknek, akik szívesen repülnek vissza a gyermekkorukba, és akik szeretnek

  együtt énekelni, táncolni, mesét, mondókát hallgatni gyermekükkel.

 

                                           És természetesen kortól függetlenül mindenkinek!

 

       Én már évek óta fejlesztem a http://momoradio.hu/, és büszkén mondhatom, hogy megérte, mert nagyon sok dicsérő levelet kapok, és tudom, hogy aki egyszer belehallgat, az vissza fog térni!

                                                              Hallgass bele te is!   

                                                    kattints ide

          És, ha tetszett, mond el az óvodában, a játszótéren, az iskolában, és mindenhol.

                                          Azért, hogy minél több boldog gyerek legyen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr1412567279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.